Hülya'nın Penceresinden Yaşama Dair Herşey

14 Aralık 2016 Çarşamba

YENİ DİZİ ÖNERİSİ ** WESTWORLD **






Selamlar Arkadaşlar,

Ne zamandır yeni öneriler ile gelmiyordum :) Size son zamanlarda büyük bir heyecanla bölümlerini takip ettiğim , hazır sezon finali yapmışken West World dizisi hakkında görüşlerimi paylaşmak istiyorum..

Bilim kurgu , gerilim türündeki bu dizide bölümler nereden baksanız bir film uzunluğunda.. Olayların akışında kaybolmayı seviyorsanız dizi tam da size göre.. Michael Crichton tarafından yazılan aynı ismi taşıyan bir filminden esinlenerek kurgulanmış. Spoiler vermeden özet geçecek olur isem , zengin bir kesime hitap eden bir eğlence parkında yapay zekaların kullanıldığı ve gelen ziyaretçilere farklı heyecanlar yaşatması için planlanmış oyunlar ile dolu.. Vahşi batı macerası sunan kısımda her şey günlük rutininde giderken birbiri ardına gelen sorunlar yaşanıyor.. Heyecan her bölümde kat ve kat artarken sezon finalinde ağzınızı bir karış açık bıraktırıyor :)

Oyunculuklar muhteşem.. Anthony Hopkins abimiz baş rolde.. Birçok iyi oyuncuya yer verilmiş , ama benim favori karakterim kesinlikle Dolores ( Evan Rachel Wood ).. Nasıl dolu dolu oynamış.. Dizinin  güncel IMDB puanı şuan 9,2 ki bunu gerçekten hak ediyor..

Biliyorsunuz yapay zeka üzerine yoğun çalışmalar sürüyor.. Bu konuyu sık bir şekilde dizi ve filmlerde görmeye başladık.. Gerçekten istenilen başarılır ise ne olur insan düşünmeden edemiyor.. Açıkçası bu beni biraz korkutuyor diyebilirim. Bilindiği üzere bu konu hakkında her geçen gün başka bir felaket senaryoları üretilmeye devam ediliyor.

Aranızda diziyi izleyenler var mı ? Yapay zeka hakkında ne düşünüyorsunuz ?
 Benimle görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim :).

Sevgiyle kalın.
Hülya


10 yorum:

  1. Bu diziyi başta Western tarzı diye izlemedim ama sonra çok popüler olunca herkes övünce sabredip bakayım dedim. 2 bölümünü izledim, diğer bölümlerini izlemeye vakit olmadı daha, diziyi merak ediyorum ama. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle devam etmeni öneririm çünkü ilk bölümler de konuyu kavramaya çalışmaktan çok heyecan alamıyor insan.. Ama konu her geçen bölümde biraz daha derine indiğinden bölümler uzun bile olsa keyifli geçiyor.. :)) Yorumun için teşekkürler.. Sevgiler :)

      Sil
  2. Çok duydum bir türlü izleme fırsatı bulamadım :) Sizin de önerinizle biraz daha merak ettim :)

    Bloğunuzu takibe aldım. Bana da beklerim :) Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi seve seve ziyaret ederim.. Nazik yorumun için teşekkürler.. :)

      Sil
  3. Yeni başlayacağım dizi. Öylesine güzel şeyler duydum ki çevremden, bir an önce izlemek için resmen sabırsızlanıyorum. Anthony Hopkins de buna büyük bir etken tabii

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başlamak için en doğru zaman :).. Hazır dizi sezon finali yapmışken aman yeni bölüm ne zaman gelecek telaşı olmadan soluksuz izlersin.. Ama bana yorum bırakmayı unutma , diziyi sen nasıl bulacaksın meraktayım :).. Sevgiler

      Sil
  4. Güzel bir diziye benziyor. Anthony hopkins i cok begenirim oyuncu olarak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kesinlikle.. Anthony Hopkins beni biraz Hannibal filminden dolayı ürkütse de oyunculuk kesinlikle muhteşem :)

      Sil
  5. Yabancı dizilere ilgim oldukça vardır. Şuan mevcut izlediğim 2 dizim var yabancı olarak lakin çok hoşuma gittiğinden ötürü buda 3. dizim olabilir. İlaveten bilim kurgu filimlerini severken bu bide dizi :) Hmm... Gerçekten iyi ;) :) :)
    Öneriniz için çok teşekkür ediyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok enteresan bir kurgusu var.. Seveceğinize eminim. İzledikten sonra yorumlarınızı da bekliyorum. Selamlar :)

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Popular Posts

Categories

Bana daha kolay ulaşmak için izlemeye nedersin?

Popular Posts