Hülya'nın Penceresinden Yaşama Dair Herşey

10 Kasım 2016 Perşembe

SAYGIYLA.. ÖZLEMLE..








Bu özel günde yazmadan edemedim.. Unutmamız mümkün değil de , özellikle unutturmamak için.. Bir arkadaşımın duvarında okuyup çok etkilendiğim bu yazıyı sizlerle paylaşmak istiyorum.. Ruhunun derinliklerinde senin izinde yürüyen , hisseden , yaşayan ve yaşatan gelecek bizimle olsun.. Ruhun şad olsun ATAM.. Seni çok seviyoruz..

'' 80 sene önce tenis maçı izlerken fotoğrafı var, yüzerken fotoğrafı var, sahilde kumda otururken, kürek çekerken, ata binerken, konser izlerken, zeybek oynarken, dans ederken, heykel incelerken, rakı içerken, kadınlarla birlikte, kıyafetlere bakıyorsun sanırsın dünya moda ikonu ! Versace falan bok yemiş resmen. 1920’ler…! Salıncakta çocuk gibi gülerek sallanan fotoğrafı bile var.
Hayvanlarla fotoğrafları var, çocuklarla, köylülerle, kalbine kurşun yemişliği de var, ülkesi için savaştan savaşa koşmuşluğu da…Tüm dünya liderlerini sofrasında ağırlamışlığı da…
Müzeyyen Senar, Safiye Ayla seven ve dinleyen bir Ata…inanılır şey değil.
Onun alfabesini kullanarak ona hakaret etmeye çalışan haysiyet fakiri ve kötülük dolu iblislerin tavşan gibi çoğaldığı şu günlerde nerdeyse 100 sene önce ölmüş Ata'mız hala ışık oluyor bize. Yağ kokulu, d vitamininden eksik, okuduğu tek eser fotomaç olan antisosyal beyinsizlere inat.
“Benim manevi mirasım akıl ve bilimdir” ve "Eğer bir gün benim sözlerim bilime ters düşerse bilimi seçin" diyebilen bir Ata’mız olmuş.
Türk halkına verilmiş çok büyük bir şanstır Atatürk.
"Kasım'da aşk başkadır" derken, biz 10 Kasım'dan bahsediyorduk.
Onu sevenlerin kalbi, onun cennetidir! Ölene kadar izindeyiz.
ÖZLEMLE ANIYORUZ / ARIYORUZ.
BİZ BU YÜZDEN ONDAN BAŞKASINI SEVEMİYORUZ '' 


Saygıyla , Özlemle...
Hülya

1 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Popular Posts

Categories

Bana daha kolay ulaşmak için izlemeye nedersin?

Popular Posts