Hülya'nın Penceresinden Yaşama Dair Herşey

20 Ekim 2016 Perşembe

(: MİMLİYİM, MİMLİSİN, MİMLİ :)




Evetttt nerede kalmıştık :).. Görüşmeyeli baya zaman geçti ama sıkı durun yeni haberlerle karşınızdayım.. 

Öncelikle Sevgili arkadaşımın +Bir Parça Ömür mimi ile başlamak istiyorum :) Umarım sizlerde benim gibi keyif alırsınız bu paylaşımdan.. Evet belirtmeden geçmeyeyim ilk mim yazım ile karşınızdayım..

'' +Bir Parça Ömür  Bir bir çok işe beraber baş koyup bir çok zorlukların üstesinden geldiğimiz gibi burada da birlikte olmak benim için ayrı bir zevk , ayrı bir keyif.. İyi ki varsın :) Hep paylaş & daha çok paylaşş bizde keyifle okuyalım :) ''





1. NASIL BLOG YAZMAYA BAŞLADIN?


Daha ilkokul yıllarımdan beri var yazma tutkum. Yıllar sonra arkadaşlarıma ait blogları gezerken ben neden yapmıyorum düşüncesi ile başladı bu macera :).. En zoru isme karar vermekti.. Ben hayatı kararında yaşamayı seviyorum. En plansız zamanlarımın içinde bile gizliden bir düzen bulabilirsiniz.. Bu sebeple , hayatın kargaşasında Tıngır Mıngır Yaşadığım bu hayatı sizlerle paylaşmak istedim.. 



2. BLOGUNDA DAHA ÖNCE YAZMADIĞIN BİR TARZDA YAZACAK OLSAN BU NE OLURDU?


Eşim ve ben tam bir gurmeyiz.. Yeni tatlar keşfetmek bizim için tutku. Bu yüzden bu soruya düşünmeden cevap veriyorum.. Yemekler üzerine bir blog açardım kesinlikle .. Durun durun hatta aklıma bir isim bile geldi '' Damağımda kalan gizemli tatlar '' nasıl ??  :):) Ayrıca çok da güzel yemek yaparımm.. Ee ne bekliyordunuz ?.. Bakmayın gezenti bir tip olduğuma İç Anadolu kanı akıyor damarlarımda :)


3. BLOGLARDA OKUMAYI EN ÇOK SEVDİĞİN KONULAR NELERDİR?



Aslında ne bulursa okuyan ve okuduklarından bir şeyler not almayı seven bir insanım. Konu ayırt etmeden takip ettiğim blogların yazılarını mutlaka okuyorum. Özellikle bir şey seçmem gerekirse , mesleğim gereği seyahat ve gezi blogların da daha çok vakit harcıyorum :) Planlarım arasında bloğum da önümüzdeki günlerde bu tarz bilgileri daha yoğun paylaşmak var.. 



4. HAYATTA EN ÇOK YAPMAK İSTEDİĞİN ÜÇ ŞEY NEDİR?




** Öncelikle bunun haberini buradan vereceğim aklıma gelmezdi ama minik bebeğime yaklaşık 1 aylık hamileyim.. Hayatta en çok yapmak istediğim şeye ilk adımı atmış bulunmaktayız eşim ile birlikte. Allah izin verirse onu kucağıma alacağım günü iple çekiyorum ve bu haberi beni mimleyen canım arkadaşım' a buradan vererek sürpriz yapıyorum.. Teyze oluyorsun Medişşş  +Bir Parça Ömür  :)

** Hayalimde bir butik otel işletmek de var.. Şöyle 7 odalı şirin , ruhu olan konsept bir tesis..  Bu olmadı Organic Shop & Coffe projemiz var hayata geçirmek istediğimiz. Hem organik ürünler pazarlayabileceğimiz ,  aynı zamanda bizi ziyarete gelen misafirlerimizi günlük konseptler de atıştırmalıklar ve dünyanın dört bir yanından getirdiğimiz mis kokulu kahveleri servis edeceğimiz bir mekanımız olması dileğim :)

** Veee ben bir gezgin olmak istiyorum.. Farklı hayatlara karışayım , farklı kültürleri öğreneyim , yeni tatlar tadayım.. Bununla ilgili kitaplar yazayım, yeni bilgiler biriktireyim.. Ahh ahh inşalahh , maşallah .. Amin :)


Mim yazısısı vesilesi ile sizi tatlımı tatlı bir blogger ile tanıştırmak istiyorum.. Bir destek tam destek.. En yakın zamanda mim yazını bekliyoruz Havzişşşş  Renklerim ve Bol Kahve   :)


Yorumlarınızı bekliyorum.. En yakın zamanda görüşmek dileği ile..
Sevgiyle Kalın 





20 yorum:

  1. Hülyammmm çok sevindimmmmmm, Allah analı babalı büyütsün, nazarlardan esirgesin inşallah, sağlıkla kucağına al inşallah kuzum. Bu arada mim çok keyifli olmuş. Annenin kızısın mutfak ilgin olsun o kadar di mi ama :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağolll birtanemmm darısı tüm isteyenlerin başınaaaa inşallah AMİNNN :) .. Anneme yetişmeye çalışıyorum bakalım el geçmiş az ama :D

      Sil
  2. ayyyyyyy anne blogu olcan seeeen :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz öyle olucam gibi birşey oldu :)))) Sevgiler..

      Sil
  3. Çok tatlı bir sayfa .Bu arada tebrikler Allah analı bablı büyütsün.Blogunuzu takibe aldım.İnşallah siz de ziyaret edersiniz.Tatlı kalın iyi günler:) https://eftenpuftenhikayeler.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim nazik yorumun için.. Seve seve ziyaret ederim tabiki.. :) Sevgiyle kal :)

      Sil
  4. Ne güzel hiç tanımıyorum ama annelik heyecanını en derinde hissettim, tebrik ederim. Ayrıca kendi kendimi MİM lesem iyi olacak gibi soruları okurken bende cevap vermek zorundaymışım gibi geldi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ziyaretin ve nazik mesajın için.. Bende sık sık bekliyorum seni :) Sevgiler ..

      Sil
  5. Gerçekten keyifle okudum. Öncelikle Allah sağlıkla yavrunuzu kucağınza almayı nasip etsin. Bu en harika haberdi. Diğer istekler ve arzular da çok, keyifli. Benim blogumun ismi de dileklere yönelik ismim gibi. :)
    bU ARADA burcun yay mı? Kendime benzettim de okurken, benimde seyahat etmek hayatta en sevdiklerimden. Blogumda seyahat köşem de var ayrıca:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aminnn insallah.. Burç konusunda yaklaştın. Bende ateş burcuyum ama benimki aslan. En iyi anlaştigim burctur yay :)) Seyahat köşene yarin mutlaka göz gezdireceğim ve maskeyide en kısa zamanda deniyecegim:)) Sevgiler

      Sil
  6. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum. Mim başlığı ve cevaplar harika olmuş. Elinize sağlık. Yeni bir anne olacağınıza göre bloguma beklerim. Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.. Seve seve gelirim ziyarete tabii çok okuyupp, çokk öğrenmem lazımmm :)))) Sevgiler..

      Sil
  7. Tüm Hayallerin gerçek olsun Seyahat konusu hepimizin genel isteği sanırım sınırsızca gezmek :) Hayırlı olsun Annenik sana çok yakışır eminim sağlıkla kucağına alman dileğiyle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim nazik yorumun için.. Aminn inşallah :).. Sevgiyle kal

      Sil
  8. Tebrik ederim Allah anali babali saglikli büyütsün.

    YanıtlaSil
  9. Çok güzel ve gerçekten çok samimi bir mim olmuş yüreğine sağlık 😄. Herşeyden önce seni gönülden kutluyorum ne kadar güzel bir haber Rabbim kucağınız da göstersin inşallah 💗😊. Ve keyfini sür bana göre yaşayabileceğin duyguların en güzelini yaşıyorsun şu anda 😊. Gurme demek seni de görmek güzel olur yemek blogları arasında gel hadi gel sen de bize katıl 😄. Kendine ve bebişine çok iyi bak 🤗. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.. inşallah bakalım bende çok sabırsızlanıyorum :).. İnan çok isterim ama siz bu işi o kadar güzel yapıyorsunuz ki ben bolca okumaktan keyif alıyorum şimdilik.. Zaman ne gösterecek bakalım :) :) Sevgiyle kal..

      Sil
  10. Efendim ne güzel bir mim olmuş,
    Güzel haberlerinizi bekliyoruz, Allah analı babalı büyütsün :)

    YanıtlaSil
  11. Çok teşekkür ederim.. Amin inşallah şimdilik herşey yolunda çok şükür. Sevgiler..

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Popular Posts

Categories

Bana daha kolay ulaşmak için izlemeye nedersin?

Popular Posts